Over mij

Ik breng graag mensen in verbinding met wie ze werkelijk zijn, met wat hen drijft en wat ze kunnen. Kortom, samen met hen ontdekken waar hun kracht ligt, zonder enige vorm van zweverigheid. Daarin ligt mijn passie en plezier. Mijn benadering van het coachen is doelgericht en pragmatisch.

Naast het coachen van (jong-)volwassenen vanuit mijn praktijk in Haarlem, werk ik als docent bij Klinische Psychologie van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Door mijn achtergrond als psycholoog en jarenlange werkervaring in het begeleiden van mensen kan ik me goed inleven in diverse vraagstukken.

Ik ben Erkend Coach voor StiR (Stichting Registratie: Keurmerk voor Professioneel Begeleiden) en onderschrijf de gedragscode voor geregistreerde coaches en professioneel begeleiders van StiR. Ook houd ik me aan de ethische regels van de beroepscode voor psychologen van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen), waaronder de regels omtrent geheimhouding.

Ik ben geboren in 1969 en heb samen met mijn vriend twee zoons. Meer informatie over mijn opleiding en werkervaring vind je op mijn LinkedIn profiel.