Ervaringen

Susan (49 jaar, werkzaam als grafisch vormgever in mediasector):
“Emily heeft me enorm op weg geholpen! Met praktische tools die ik direct kon toepassen (en nog toepas) heb ik mijn leven meer op orde gekregen. Ik ervaar meer rust en balans nu. Ze is vriendelijk en helder en liet me met frisse moed de uitdagingen aangaan.”

Cristina (44 jaar, productmanager bij een internationaal bedrijf):
“This coaching traject has been a step change in my life. It has helped me in finding who I am and what really matters for me. It has given me perspective and helped me in setting a new path for the future.”

Wiebe (39 jaar, docent / onderzoeker HBO school):
“Emily is een coach die aandachtig luistert naar je verhaal. Ze is scherp in de analyse van je gedrag.
Met behulp van verschillende soorten praktische oefeningen heeft ze me geholpen om mijn mogelijkheden verder te verkennen en zodoende een antwoord te vinden op mijn coachvraag.”

Monique (39 jaar, HR Adviseur):
“Zonder meer zou ik Emily willen aanbevelen als coach. Met haar warmte, eerlijkheid en sterk ontwikkeld inlevingsvermogen waarborgt Emily moeiteloos een veilige omgeving waarin jij in beweging komt. Ze is zorgvuldig in haar aanpak en de vragen die zij stelt. Emily ziet scherp welke methodieken zij het beste in kan zetten om jou inzicht te geven in jouw eigen gedrag, wat resulteert in zeer effectieve coaching.”

Maud (31 jaar, fysiotherapeut):
“Duidelijk en scherp in de gesprekken en direct toepasbare oefeningen. Geen zweverigheid. Ik merkte met de oefeningen snel resultaat en ook nu we mijn traject hebben afgerond, pak ik mijn oefeningen er nog steeds bij. Haar aanpak is erg effectief geweest!”

Anke (43 jaar, trainer/coach):
“Emily is een vakvrouw op gebied van coaching. Ze stelt je op je gemak en je voelt meteen dat ze oprecht nieuwsgierig is naar wie je bent. Ze is rustig, opmerkzaam en scherp. Ze begeleidt je door uiteenlopende oefeningen heen die je meer inzicht geven in jezelf. Daarbij werkt ze gericht naar een tastbaar resultaat.”

Carolien (gz-psycholoog en collega bij de Universiteit van Amsterdam):
“Een bevlogen collega, oprecht betrokken en met een positieve blik. Vriendelijk, behulpzaam en een prettige gesprekspartner. Emily is kundig zowel in de technieken die zij toepast als in haar analyses. Coachcliënten zijn bij haar in goede handen en ik verwijs dan ook graag naar haar door.”