Ervaringen

Elise (24 jaar):
“Emily is een hele fijne coach waar ik mij direct op mijn gemak voelde. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen brengt ze je tot nieuwe waardevolle inzichten. Wat ik erg prettig vond is dat er bij elke sessie ook praktische oefeningen worden meegeven waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Hierdoor ben ik in korte tijd enorm vooruitgegaan. Door het coachtraject heb ik nu meer rust en balans. Ik zou Emily iedereen aanraden als coach!”

Joep (28 jaar, team manager bij een marketing bedrijf):
“De sessies met Emily heb ik als enorm prettig ervaren. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, stelde ze me op mijn gemak met haar doelgerichte manier van coaching. Ik vond het fijn dat ze het initiatief en de vrijheid vaak bij mij legde, maar met goed luisteren en de juiste vragen toch heel specifieke uitdagingen wist te destilleren. Dit doet ze op enorm duidelijke en gestructureerde wijze door dit te visualiseren en de koppeling naar de praktijk te maken. Hiermee houdt ze een spiegel voor en zorgt ze ervoor dat je alles uit jezelf haalt.”

Sabine (33 jaar):
“Emily is een coach waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde. Je komt met 1 vraag binnen, maar als ze merkt dat er nog meer is waar je tegenaan loopt, haakt ze daar direct op in en viel voor mij daarna alles op zijn plaats.”

Ellen (56 jaar):
“Mijn ervaring is dat de online coaching heel goed werkt. Het contact met Emily ervaarde ik als heel persoonlijk, het communiceren via het scherm was zeker niet belemmerend. En met de white-board optie, is het nog beter, uitleg of verdieping uitgetekend of uitgeschreven en daarna thuis nog eens rustig nalezen, omdat de white-board aantekeningen digitaal opgeslagen kunnen worden. De oefeningen om inzicht in eigen handelen te krijgen zijn heel goed uit te werken via het digitale white board, tijdens de coaching sessie. Heel prettig dat Emily heel goed kan samenvatten of in andere woorden kan herhalen wat je gezegd hebt, en daarmee vaak de spijker op z’n kop sloeg en verhelderend werkt. En heel praktisch: je hoeft de deur niet uit om een heel goede online-coaching te krijgen. Dat maakt het zeker laagdrempelig.”

Linde (30 jaar):
“Door de coaching van Emily heb ik een meer genuanceerd en gevarieerd zelfbeeld gekregen. Ook heeft Emily mij diverse tools aangereikt om actief aan de slag te gaan met het stellen van grenzen en opkomen voor mezelf. Ik sta nu steviger in mijn schoenen en laat me minder leiden door de wensen of verwachtingen van anderen. Dat geeft enorm veel rust!”

Susan (49 jaar, werkzaam als grafisch vormgever in mediasector):
“Emily heeft me enorm op weg geholpen! Met praktische tools die ik direct kon toepassen (en nog toepas) heb ik mijn leven meer op orde gekregen. Ik ervaar meer rust en balans nu. Ze is vriendelijk en helder en liet me met frisse moed de uitdagingen aangaan.”

Cristina (44 jaar, productmanager bij een internationaal bedrijf):
“This coaching traject has been a step change in my life. It has helped me in finding who I am and what really matters for me. It has given me perspective and helped me in setting a new path for the future.”

Anna (43 jaar):
“Ik moest eerlijk gezegd wel een drempel over om naar een coach te gaan… ik kreeg gelukkig al meteen het gevoel dat ik bij Emily zeker op de juiste plek zat want ik voelde me op mijn gemak vanaf het eerste gesprek. Emily’s praktische aanpak heb ik als heel prettig ervaren. Ze ontrafelt, structureert en geeft houvast door middel van verschillende praktische oefeningen tijdens de sessies en geeft ook oefeningen, motivatie en advies mee voor erna. Dit heeft mij echt geholpen in mijn proces. Ik zou Emily ten zeerste aanraden als coach!”

Frederiek (46 jaar):
“Ik heb je coaching sessies als heel waardevol ervaren. Vaak kwam ik bij je met een wirwar aan gevoelens en ideeën en telkens lukte het je om daar het belangrijkste punt uit te pakken om aan te werken. Jouw uitleg van de processen was altijd heel verhelderend en de oefeningen echt toepasbaar. Niet alleen maar nadenken over het hoe en waarom, maar vooral ook aan de slag gaan. Deze aanpak heeft me geholpen steeds kleine stappen vooruit te zetten. Voor nu ga ik even alleen verder. Dankjewel voor alle hulp, steun en luisterend oor. Maar vooral voor je gerichte aanpak.”

Simone (30 jaar, werkzaam bij een internationaal bedrijf):
“Emily heeft mij met haar coachingstraject nieuwe inzichten en een nieuwe (kick) start gegeven. Dankzij haar betrouwbare, aandachtige en praktische aanpak heeft zij mij geholpen tot de kern van mijn problemen te komen en zelf op te lossen. Hierbij heeft zij mij voorzien van handvatten waardoor ik weer stevig in het leven sta en op een positieve en energieke manier 2019 in zal gaan. Ik raad iedereen aan bij Emily een coachingstraject aan te gaan, nieuwe inzichten te krijgen en de beste versie van zichzelf te worden.”

Julia (49 jaar, product manager bij een internationaal bedrijf):
“Coaching with Emily taught me a lot about my perceptions and gave me practical skills that helped me recognise and change my ingrained thought patterns. I was finally free to see things in a different and much more positive way which reduced my stress and gave me confidence even in difficult situations.  Emily has a wealth of knowledge and she is able to share it in an understandable manner and with clear examples so that it stays with you long after the conversation. Her goal-driven approach made the course really effective and I was able to make progress in a short period of time. “

Wiebe (39 jaar, docent / onderzoeker HBO school):
“Emily is een coach die aandachtig luistert naar je verhaal. Ze is scherp in de analyse van je gedrag.
Met behulp van verschillende soorten praktische oefeningen heeft ze me geholpen om mijn mogelijkheden verder te verkennen en zodoende een antwoord te vinden op mijn coachvraag.”

Monique (39 jaar, HR Adviseur):
“Zonder meer zou ik Emily willen aanbevelen als coach. Met haar warmte, eerlijkheid en sterk ontwikkeld inlevingsvermogen waarborgt Emily moeiteloos een veilige omgeving waarin jij in beweging komt. Ze is zorgvuldig in haar aanpak en de vragen die zij stelt. Emily ziet scherp welke methodieken zij het beste in kan zetten om jou inzicht te geven in jouw eigen gedrag, wat resulteert in zeer effectieve coaching.”

Lindsey (33 jaar):
“It was a very good coaching process. The coach, Emily, was amazing. She clearly explained the situation and guided me to face my emotions, realize, understand them and then choose to move forward. I also learned helpful ways of dealing with negative thoughts and did some practices during the session. I can see myself changed and become a positive thinking and happy person. Special thanks to Emily”.

Maud (31 jaar, fysiotherapeut):
“Duidelijk en scherp in de gesprekken en direct toepasbare oefeningen. Geen zweverigheid. Ik merkte met de oefeningen snel resultaat en ook nu we mijn traject hebben afgerond, pak ik mijn oefeningen er nog steeds bij. Haar aanpak is erg effectief geweest!”

Anke (43 jaar, trainer/coach):
“Emily is een vakvrouw op gebied van coaching. Ze stelt je op je gemak en je voelt meteen dat ze oprecht nieuwsgierig is naar wie je bent. Ze is rustig, opmerkzaam en scherp. Ze begeleidt je door uiteenlopende oefeningen heen die je meer inzicht geven in jezelf. Daarbij werkt ze gericht naar een tastbaar resultaat.”

Carolien (gz-psycholoog en collega bij de Universiteit van Amsterdam):
“Een bevlogen collega, oprecht betrokken en met een positieve blik. Vriendelijk, behulpzaam en een prettige gesprekspartner. Emily is kundig zowel in de technieken die zij toepast als in haar analyses. Coachcliënten zijn bij haar in goede handen en ik verwijs dan ook graag naar haar door.”